Galéria

2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg alfold.jpg alfold2.jpg disco.jpg fh.jpg gyerek.png gyerek2.jpg herb.jpg kt.jpg lo.jpg ovi.jpg retro.jpg virag.jpg

Megtekintések száma:

Ma: 30

Tegnap: 80

A héten: 30

A hónapban: 1237

Összesen: 58223

A 2014 november végén átadott EzerJóHáz három funkciót tölt be

I. Az Ezerjófű Egyesület használja az épület legnagyobb alapterületű helyiségét. Mivel ez egy részben osztott tér, több tevékenységre is használható. Részint alkalmas gyógynövény szárítására és földolgozására, részben fogadótér gyanánt, ahol az Egyesület elkészült termékeit kínálni tudja, részben pedig oktatásra is használható. Ugyancsak az Egyesület gondozza a szomszédos Tájház udvarán és az EzerJóHáz udvarán fekvő bemutató-, illetve gyakorlókerteket.

II. Az EzerJóHáz alatt egy borospince található, a bejárata előtt pedig egy terasz. A pince a borbarátok összejövetelei mellett más feladatokra is alkalmas. A bor és a kultúra összekapcsolódásával irodalmi esteket (versek bor mellett, színházi produkciók bor mellett stb.), tavasztól őszig komoly- vagy népzenei produkcióknak is kitűnő helyszíne a pince előtti terasz, illetve részben maga a pince is.

III. A borospince fölötti helyiséget közösségi térként, klubteremként használjuk civil szervezetek összejöveteleire, esetleg baráti társaságok számára. 

Kapcsolat: 62/517-173

 

Keresés

Részletes keresés

 

Helytörténeti adatbázis

kep7.jpg kep11.jpg Helytörténeti adatbázis kep5.jpg kep4.jpg kep9.jpg kep8.jpg kep6.jpg kep10.jpg kep3.jpg kep2.jpg

Délmagyar Archívum

dm1.jpg dm2.jpg dm3.jpg dm4.jpg dm5.jpg dm6.jpg

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Youtube Csatornája

youtube4.jpg youtubealgyo.jpg