Galéria

2.jpg 3.jpg 5.jpg 6.jpg 7.jpg 8.jpg 9.jpg alfold.jpg alfold2.jpg disco.jpg fh.jpg gyerek.png gyerek2.jpg herb.jpg kt.jpg lo.jpg ovi.jpg retro.jpg virag.jpg

Megtekintések száma:

Ma: 42

Tegnap: 71

A héten: 113

A hónapban: 1018

Összesen: 54400

Az Algyői Faluház közművelődési intézményt, melynek építéséhez a lakosság adományaival nagymértékben hozzájárult, 1994-ben avatták föl, akkor még mint a szegedi Bartók Béla Művelődési Központ intézményegységét. 1997-től, Algyő önállóvá válásától a Faluház is önálló intézmény. Több szervezeti formában működött (Faluház és Könyvtár, Faluház és Szabadidőközpont, Faluház, Könyvtár és Tájház), 2012-től Algyői Faluház és Könyvtár az intézmény neve.

A Faluház legimpozán­sabb része a színházterem, amely az emeleti galériával és a karzattal együtt 300 főnyi nézőkö­zönség befogadására alkalmas, maga a színpad 80 négyzetméter alapterületű. A földszinti és az emeleti klubszobák biztosítanak helyet a kisebb rendezvényeknek és a civil szervezetek mindennapi életének. A Faluház Galériában képző- és iparművészeti, helytörténeti tárlatok találnak helyet.

A Faluházban üzemel a Faluház Kávézó és Pizzéria, amely nem csak a rendezvények idején várja a látogatókat.

 

Keresés

Részletes keresés

 

Helytörténeti adatbázis

kep11.jpg kep10.jpg Helytörténeti adatbázis kep2.jpg kep7.jpg kep5.jpg kep6.jpg kep9.jpg kep3.jpg kep8.jpg kep4.jpg

Délmagyar Archívum

dm1.jpg dm2.jpg dm3.jpg dm4.jpg dm5.jpg dm6.jpg

Algyő Nagyközség Önkormányzatának Youtube Csatornája

youtube4.jpg youtubealgyo.jpg